[vc_empty_space height=”100″][vc_custom_heading text=”The living building” use_theme_fonts=”yes”]

We had to create a space that would inspire new ideas, where connections could be made, where entrepreneurs could have credibility and access to a healthy and successful environment.

Our goal was to create an organic building, making use of natural light and passive climate control systems.

Our challenge was to see how much of the material we could recycle and re-use. We utilized 90% shade netting, green house membrane, recycled Canadian Pine, Recycled Corrugated sheeting, and FSC timber and particle board. Furniture was build making use of reclaimed Oregon Pine and particle board.

[vc_custom_heading text=”Project details” use_theme_fonts=”yes”]

Building Size: 350m2

Services included: Building design, Construction and build, Interior design and build, Furniture design and build

Project Timeframe: 4 months

[vc_custom_heading text=”Before and Work In-Progress pictures” use_theme_fonts=”yes”]
[vc_empty_space height=”100″]

“The challenge was to see how much of the material we could recycle and re-use.”

[vc_empty_space height=”60″][vc_custom_heading text=”Completed project pictures” use_theme_fonts=”yes”]

Office photos was kindly taken by Rita-Mari. Have a look at her work here http://www.ritahello.com/